Bravado Allure Underwire Voedingsbeha

€47,95
Bravado Allure Underwire Voedingsbeha
Een revolutie in het ontwerp van voedingsbh's met beugel: de Allure combineert Bravado's expertise in innovatie met hun kennis van de behoefte aan gezonde borsten.

De Allure is ontworpen in samenwerking met Lactatiekundigen, die deze beha goedkeuren en promoten.

De expertise van Bravado is gecombineerd met de know-how van lactatiekundigen en daaruit is deze Allure beha gerold. Stijl gaat hier hand in hand met een goede 'borstgezondheid'. En dat betekent:
  • Super stof: innovatief, lichtgewicht en ademed materiaal om licht, koel en droog te blijven;
  • Driedimensionale stretch in de cups, om je veranderende borsten bij te houden;
  • Licht gevoerde cups voor discretie en om tepels en borstcompressen te verbergen;
  • Ronde, wijde beugel om subtiel het gewicht te verdelen. De beugel is wat korter dan bij een normale beha, en dus ook wat korter dan het tunneltje in de cup waar de beugel in zit, om te voorkomen dat het gaat prikken of gevoelige borstweefsel gaat irriteren. Let wel op dat na het wassen van de beha je de beugel mogelijk iets terug moet duwen richting het midden.
Verder:
  • De cups zijn gevormd, glad en licht gevoerd, met een lage voorkant. Ideaal dus onder tops met een open halslijn.
  • Maten in dubbele cups, goed passend bij je veranderende borstomvang.
  • Elegante details, zoals het zachte kant.
  • Extra meshstof onder het kant van de beha om extra steun te geven en om te voorkomen dat het kant irriteert op de huid.
  • Handige clips om de cup te openen (met een hand), die bovendien plat liggen onder kleding. Hierbij komt de hele cup naar beneden, om goede huid-op-huidcontact te krijgen (aanbevolen door lactiekundigen en borstvoedingsspecialisten).
De Allure wordt aangeraden zodra de borstvoeding goed op gang is gekomen, vanaf ongeveer 6-8 weken na de bevalling. Het wordt afgeraden om in deze beha te slapen.
Deze supermooie set is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en ivoor. Let op! We hebben niet alle maten op voorraad. Je kunt ze echter wel bestellen via de site. De BH is vervolgens binnen 12 dagen leverbaar! Je wordt hierover per mail geïnformeerd.
ivoorzwart
 
Bijpassende producten:
Kleur: 
zwart, ivoor
Maat: 
70d/e, 70f/g, 75d/e, 75f/g, 80b/c, 80 d/e, 80f/g, 85b/c, 85d/e, 85f/g
Materiaal: 
meshstof