Udder Covers voedingsschorten

€20,00

Deze voedingsschorten maken het voor moeders mogelijk om de baby tijdens het voeden af te schermen van de buitenwereld terwijl het oogcontact behouden blijft.

Beschermt tegen invloeden van buitenaf
Udder Covers voedingsschort beschermt je baby tegen invloeden van buitenaf. De Udder Covers voedingsschorten maken het voor iedere moeder mogelijk haar baby overal borstvoeding te geven. Met een voedingsshort voorkomen moeders dat anderen dit intieme moment aanschouwen of verstoren. Ook blijft de baby met deze voedingsschorten perfect beschermd tegen andere invloeden van buiten, zoals de zon of de wind. Met de Udder Cover kunnen vrouwen ook comfortabel in hun eigen tuin voeden zonder dat het tere babyhuidje beschadigt door zonnestralen.

Oogcontact en controle
De voedingsschorten zijn gemaakt van 100% ademend katoen. Een roestvrijstalen ring aan de bovenkant zorgt voor een optimale aanpassingsmogelijkheid van het schort aan de moeder en het kind. Door een buigzame balein blijft het voedingsschort aan de bovenkant iets open staan zodat de moeder hun kind altijd blijven zien. Zo kan de moeder controleren of de baby goed drinkt. Ook kan de baby via deze opening altijd oogcontact houden met zijn of haar moeder.

Verschillende dessins
Deze borstvoedingsschorten zijn van stoffen met een zeer hoge kwaliteit. De dessins zijn chique & stijlvol. Er zijn zes verschillende dessins; voor elke moeder wat wils.


  
                                   

 
Laila (lila)                                     

Kleur: 
Maria (lila)
Maat: 
One size
Materiaal: 
katoen