Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Smooze

 

Bestelling
De bestelling kan per e-mail worden doorgegeven. Door te bestellen geef je te kennen akkoord te gaan met de algemene leveringsvoorwaarden van Smooze. De algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen. Na ontvangst van je bestelling is de overeenkomst tot stand gekomen en zullen wij je per e-mail een opdrachtbevestiging sturen.

Smooze verstuurt pakketjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Wanneer de prijzen worden aangepast is dit met ingang van de publicatie op de website. Natuurlijk met uitzondering van de al lopende bestellingen. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Betaling
Je kunt op verschillende manieren betalen:

 • Zelf overmaken

  op onze opdrachtbevestiging vermelden wij een bestelnummer en een totaalbedrag. Maak dit bedrag over op rekeningnummer NL70RABO01549.30.202 ten name van Smooze te Druten onder vermelding van je bestelnummer. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, versturen we je bestelling zo snel mogelijk.

  Voor onze buitenlandse klanten:

  BIC-code:   RABONL2U

  IBAN:           NL70RABO0154930202

 •  Ideal

  Er is ook de mogelijkheid te betalen via Ideal. Volg de aanwijzingen op de site.

Betalingsverplichting
Wanneer we je betaling niet binnen de afgesproken termijn ontvangen, kunnen we aanspraak maken op de wettelijke rente over het verschuldigde bedrag en de incassokosten die Smooze moet maken om de betaling te ontvangen. In eerste instantie worden de incassokosten vastgesteld op 15% van de hoofdsom. Maar moet Smooze aantoonbaar hogere kosten maken, dan komen deze ook voor vergoeding in aanmerking.

Eigendomsvoorbehoud
Smooze blijft volledig eigenaar van alle geleverde artikelen tot het moment dat de verschuldigde bedragen aan Smooze volledig zijn voldaan.

Bezorging
De bezorgkosten worden eenmaal per bestelling in rekening gebracht (ook in het geval van deelleveringen).

Binnen Nederland € 2,50

De verzending vindt plaats via TNT Post.

Levertijd
Na ontvangst van je bestelling reserveren we de artikelen meteen voor je (maximaal 7 dagen). Zodra de betaling is ontvangen maken we de zending in orde (meestal nog dezelfde dag). Wanneer de artikelen niet op voorraad zijn en de levertijd bedraagt meer dan een week laten we je dit weten per e-mail.

Smooze verstuurt pakketjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Ruilen en retourneren
Je kunt de artikelen binnen vijf werkdagen (voldoende gefrankeerd) retourneren. Wij stellen de volgende voorwaarden:

 • het artikel is onbeschadigd;
 • het artikel is niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt; 
 • het artikel zit in de originele verpakking met de kaartjes.

Smooze behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, danwel (in overleg) slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Dit alleen wanneer Smooze van mening is dat het artikel niet aan de bovengenoemde ruil/retourneer voorwaarden voldoet.

Verkeerde artikel ontvangen
Meld het ons zo snel mogelijk wanneer je een verkeerd artikel hebt ontvangen (in ieder geval binnen vijf werkdagen). We zullen dan in overleg de gemaakte fout zo snel mogelijk herstellen, natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Beschadigd artikel ontvangen
Wij voeren je bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Mocht er desondanks iets beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen vijf werkdagen) zodat we het in orde kunnen maken.

Klachten en geschillen
Smooze zal altijd proberen om in goed overleg eventuele klachten en/of geschillen op te lossen. Mochten we daar niet uitkomen, dan dient het geschil door de meest gerede partij te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissementrechtbank.

Op elke overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Intellectueel eigendom
Alle ontwerpen en producten zijn het intellectueel eigendom van Smooze. Indien inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendommen van Smooze zal in overeenstemming met het geldende recht hiertegen worden opgetreden.