Bravado: voedingsbh Bliss

€49,95
De Bravado Bliss Voedingsbeha; de perfecte T-shirtbh, met naadloze schuimcups en de speciale Flexi-FitTM-ondersteuning van Bravado.

Het gerenommeerde Bravado komt met een Bliss: een eigentijdse en elegante t-shirt meets push-up meets gewatteerde beha, met dezelfde comfort en degelijke steun die je van Bravado gewend bent. Kleine cup, grote cup: deze beha wordt jouw lieveling.

Onze klanten zijn erg enthousiast over deze beha. Grootste plus: het zit lekker, ziet er elegant uit, is heel praktisch en geeft veel steun. Het beste van alles lijkt samen te komen in de Bliss.

Uniek is de Flexi-FitTM, voor de juiste ondersteuning. De beha is glad, naadloos en voorzien van voorgevormde foam cups. Dit geeft extra comfort, maar zorgt ook voor onzichtbare tepels of borstcompressen en een prachtig (en liftend) effect onder een strakker shirt. De finishing touch: een satijnachtige finish. De maten zijn dubbel, wat erg prettig is voor de voedende borst die voor of na een voeding al snel een cup in omvang kan schelen. Natuurlijk zijn de cups goed te openen. De Bliss opent volledig, zoals ook wordt aanbevolen door borstvoedingsspecialisten, zodat voldoende huid-op-huid contact kan worden gemaakt met je baby. De clips liggen plat onder je kleding en zijn met een hand te openen. Bravado staat erom bekend erg comfortabel te zijn en een perfecte steun te geven, ook bij de grote cups.

Je krijgt waar voor je geld!
Deze bh is verkrijgbaar in ivoor, zwart en chai (luxe huidskleur)! Let op! We hebben niet alle maten op voorraad. Je kunt ze echter wel bestellen via de site. De BH is vervolgens binnen 12 dagen leverbaar! Je wordt hierover per mail geïnformeerd.
zwartivoorchai
Kleur: 
zwart, ivoor, chai
Maat: 
70d/e, 70f/g, 70 h/i, 75 b/c, 75d/e, 75f/g, 75 h/i, 80b/c, 80d/e, 80f/g, 80h/c, 85b/c, 85d/e, 85f/g, 85,h/i, 90d/e, 90f/g
Materiaal: 
katoen/foam